Hvad kan du gøre inden en Ipad reparation

Skrevet af admin

Den november 12, 2019

Er din ipad gået i stykker, kan du læse med her og finde ud af hvad du selv kan gøre inden du booker en iPad reparation.

Er uheldet ude og er din iPad gået i stykker – hvad end det er en ødelagt skærm, en vandskade eller dit opladningskabel den er gal med, er der håb forude. De fleste reparatører kan klare stort set alle problemer, dog er der et par tricks du selv kan afprøve inden du booker en iPad reparation.

Se her for vores samarbejdspartner Phone Rep

Se her for Billig iPhone Reparation

Hvad kan du selv gøre inden reparation

En iPad reparation kan måske undgås, hvis problemet er, at den ikke vil starte. Inden du sender din ipad til reparation fordi den ikke vil starte,er det et par tricks du kan prøve til at få liv i den igen.

Opladning af iPad

Er det en mulighed at din ipad er løbet tør for strøm, kan du sætte den til ladning. Her skal den sidde i mindst 1 time inden du prøver at tænde den.

Ipad med homeknap:

Har din iPad en home knap, kan du prøve at holde home knappen nede samtidig med at du holder tænd/sluk knappen nede i ca. 10 sekunder. Fortsæt med at holde begge knapper nede, indtil der kommer et Apple logo frem på skærmen. Nu burde din iPad starte op igen.

Ipad uden home knap:

Har din iPad ikke en home knap, kan du trykke hurtigt på knappen ’lydstyrke op’, herefter hurtigt trykke på knappen ’lydstyrke ned’ og til sidst holde home knappen nede. Igen skal du holde knappen nede, indtil der kommer et Apple logo frem på skærmen. Nu burde din iPad starte op igen.

Gendannelse af din iPad

Er dit problem, at du har glemt adgangskoden eller har du tastet din kode forkert for mange gange, kan du prøve at gendanne din ipad.

Er du forbundet til iTunes, kan du prøve at tilslutte din iPad til din computer og åbne iTunes. Her kan trykke på iPhone knappen og vælge din ipad. Nu kan du se oversigtssiden for din iPad hvor du kan tage en sikkerhedskopi. Herefter kan du trykke på gendan iPad. Når din iPad er gendannet, kan du opsætte din Ipad igen ved hjælp af din sikkerhedskopi. Denne metode kan ikke bruges, hvis du har slået tyverisikringen ’Find min Ipad’ til.

Der findes flere forskellige guides på internettet som er meget mere detaljerede til hvordan du gør netop dette. Har du ikke mod til det selv, kan en reparatør selvfølgelig også hjælpe med dette.

Hvilken reparatør skal du vælge?

Virker ovenstående ikke, kan du sende du booke en iPad reparation. Der skelnes imellem autoriserede reparatører og uautoriserede reparatører. Forskellen på de to er at autoriserede reparatører bruger originale reservedele – i dette tilfælde fra Apple, det gør uautoriserede reparatører ikke. Dog er priserne ofte billigere ved uautoriserede reparatører. Apples certificerede reparatører har gennemgået en speciel eksamen i hardware og software hos Apple, som skal fornyes hvert år. Inden du foretager dit valg skal du være opmærksom på, at din garanti fra Apple frafalder hvis du anvender en uatoriseret reparatør. Uanset om du vælger en autoriseret reparatør, eller en uautoriseret reparatør vil begge ofte give en garanti på reparationen og de reservedele som bliver brugt.

Et godt tip er at undersøge udbudet af reparatører inden du booker en tid, da priserne kan variere meget fra sted til sted. Er tid en vigtig faktor, kan du vælge en reparatør som kan foretage reparationen imens du venter. De fleste steder er det også mulig at komme forbi med sin enhed, få en diagnose på problemet samt et tilbud, helt gratis.

Læs mere om reparationer af mobile enheder her.

Du kan måske også lide…

Vandskade? Undgå en mobil reparation!

Vandskade? Undgå en mobil reparation!

Står du med håret i postkassen, og har tabt din mobil ned i en vandpyt eller i toilettet? Så fortvivl ej - der er hjælp at hente! Læs med og få tips til hvad du kan gøre når skaden er sket, og hvad du kan gøre for at passe på din mobil fremover og derved undgå en...

læs mere
Apple produkter – Er de pengene værd?

Apple produkter – Er de pengene værd?

I dette indlæg gennemgår vi nogle af fordelene ved Apples produkter. Apple produkter - Blandt loyale fans hersker der ingen tvivl: Apple er og bliver det bedste mærke; hvad enten det gælder smartphones, tablets eller computere. Andre er mere skeptiske, og påstår at...

læs mere

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *