Vandskade? Undgå en mobil reparation!

Skrevet af admin

Den november 27, 2019

Står du med håret i postkassen, og har tabt din mobil ned i en vandpyt eller i toilettet? Så fortvivl ej – der er hjælp at hente!

Læs med og få tips til hvad du kan gøre når skaden er sket, og hvad du kan gøre for at passe på din mobil fremover og derved undgå en mobil reparation. 


Vandskade på smartphone – undgå mobil reparationer

 • Slap af, bevar overblikket og lad vær med at gå i panik
 • Tag din mobil op af vandet hurtigst muligt. Jo længere tid den er i vandet, jo større er risikoen for vedvarende skade. 
 • Sluk din mobil, og begræns skader
 • Fjern covers, batteri og kort
 • Tør grundigt alle dele med en klud eller et håndklæde
 • Lav en pose med rå ris eller silika poser i, og put mobilen heri.
 • Luk posen og lad indholdet tørre i 24-48 timer

Vandskade på iPhone – undgå iPhone reparation

 • Slap af, bevar overblikket og lad vær med at gå i panik
 • Tag din iPhone op af vandet hurtigst muligt. Jo længere tid den er i vandet, jo større er risikoen for vedvarende skade. 
 • Sluk din iPhone, og begræns skader
 • Tør din iPhone grundigt af med en klud eller et håndklæde. Skil den ikke ad. 
 • Lav en pose med rå ris eller silika poser i, og put din iPhone heri.
 • Luk posen og lad indholdet tørre i 24-48 timer
 • Når din iPhone er tør, tages den ud af posen og skilles ad
 • Tør alle dele med en klud eller et håndklæde

Professionel mobil reparation

Virker dette ikke, kan det være softwaren som er blevet beskadiget. Dette kan du nemt få repareret ved en professionel reparatør. Billig iPhone reparationer tilbyder kvalitets reparationer til gode priser. Du kan nemt bestille til online her eller komme ind i en af vores mange centralt beliggende butikker. Billig iPhone reparation sikrer god service og giver derfor 2 års garanti på alle reparationer og reservedele. 

Pas på din mobil i vinterkulden

I det kolde vejr skal vi passe godt på vores mobiler og iPhones. Store temperatursvingninger er rigtig dårligt for mobiler, og derfor skal vi være lidt ekstra opmærksomme på hvad vi kan gøre for at de ikke får brug for en mobil reparation. En god ting at gøre er at pakke mobilen godt ind hvis vejret er meget koldt. Der findes specialfremstillede covers til dette formål, men en taske eller en løs lomme kan også være ganske fint. De kan tage den værste kulde og vind. Vær opmærksom på at lommen ikke må være for stram ind mod huden, da dette kan skabe kondens og give fugt til mobilen. 

Meget hård kulde, kan få din mobil til at fryse eller gå ud. Gør den det, bør du vente med at tænde den igen til du er inde i varmen. Det er en god idé at den får varmen i en 10-15 minutter inden du forsøger at tænde den igen. 

Du kan måske også lide…

Hvad kan du gøre inden en Ipad reparation

Hvad kan du gøre inden en Ipad reparation

Er din ipad gået i stykker, kan du læse med her og finde ud af hvad du selv kan gøre inden du booker en iPad reparation. Er uheldet ude og er din iPad gået i stykker - hvad end det er en ødelagt skærm, en vandskade eller dit opladningskabel den er gal med, er der håb...

læs mere
Iphone reparation – hvad skal du gøre!

Iphone reparation – hvad skal du gøre!

En Iphone reparation kan virke uoverskuelig – vi guider dig igennem alle faserne, trin for trin. Hvad er problemet? Uanset om du ved hvad problemet er eller ej, kan det betale sig at undersøge markedet for reparatører af Iphones. Nogle gange kan der være en stor...

læs mere
Apple produkter – Er de pengene værd?

Apple produkter – Er de pengene værd?

I dette indlæg gennemgår vi nogle af fordelene ved Apples produkter. Apple produkter - Blandt loyale fans hersker der ingen tvivl: Apple er og bliver det bedste mærke; hvad enten det gælder smartphones, tablets eller computere. Andre er mere skeptiske, og påstår at...

læs mere

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *